Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας αποτελείται απο νέους ανθρώπους με αγάπη για τη δουλειά τους.

RiAct Actuaries 

Risk & Actuarial Analyst

Δίνουμε μεγαλη σημασία στις συνεργασίες μας και στους ανθρώπους μας, για αυτό επιλέγουμε νέους ανθρώπους με όρεξη και αγάπη για τα μαθηματικά, τα οικονομικά και την αναλογιστική επιστήμη.

Η ευγένεια, η αμεσότητα και η εναλλακτική σκέψη είναι μερικά από τα προσόντα των ανθρώπων μας, οι οποίοι ξεχωρίζουν στην αγορά.RiAct Actuaries

Sales Associate & Social Media

Ισχυρή πεποίθηση μας είναι πως στις επιτυχημένες ομάδες ο καθένας έχει το ρόλο του για αυτό τον λόγο, στη δική μας ομάδα οι ρόλοι είναι απόλυτα διακριτοί ενώ σχεδόν ποτέ δε συγχέονται.

Η στρατηγική αυτή μας οδηγεί στην εξέλιξη των ανθρώπων μας, στην ανάπτυξη των εργασιών μας αλλά και στη βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ανάπτυξη του πελατολογίου και την διαχείριση των κοινωνικών δικτύων είναι άνθρωποι με όρεξη και όραμα.


ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Ηρώ έχει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου & Συμβούλου Αναλογιστή της RiAct. Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διαχείρισης κινδύνων, της Αναλογιστικής Επιστήμης, του Εσωτερικού Ελέγχου και της Συμμόρφωσης για ασφαλιστικές εταιρείες με άριστη γνώση του πλαισίου Solvency II (Ν. 4364/2016).

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας ενώ για τέσσερα (4) συναπτά έτη ήταν Επικεφαλής Αναλογιστής της KPMG Σύμβουλοι Α.Ε. Έχει ελέγξει την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών που λειτουργούν στην Ελλάδα, ενώ υπογράφει αναλογιστικές μελέτες για τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, ορισμένες εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Έχει σπουδάσει Στατιστική, Αναλογιστικά & Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Στατιστικές Μεθόδους στη Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι πιστοποιημένη Διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπλέον είναι κάτοχος αδείας Λογιστή Α’ τάξης και σε διαδικασία απόκτησης της πιστοποίησης CIA (Certified Internal Auditor).

Όταν δε σχεδιάζει τη στρατηγική της RiAct της αρέσει να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα δύο της κατοικίδια και να οδηγεί τις χωμάτινες μοτοσυκλέτες της.

Για εμάς δεν είναι η επικεφαλής της ομάδας αλλά η έμπνευση μας.

Ηρώ Κ. Καρανικόλα

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας;
Στείλε μας το Βιογραφικό σου και αν υπάρχει διαθέσιμη θέση θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.