Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας αποτελείται απο νέους ανθρώπους με αγάπη για τη δουλειά τους.

Ραφαέλα Ιωαννίδου

Junior Data Scientist

Η Ραφαέλα έχει τη θέση της Junior Data Scientist και οι αρμοδιότητες της είναι η υποστήριξη σε αναλογιστικές μελέτες και συμβουλευτικά έργα, η διαχείριση κινδύνων, ο εσωτερικός έλεγχος αλλά και η ανάλυση δεδομένων (big data analytics).

Εχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, γνωρίζει αγγλικά ενώ έχει 8ετή εμπειρία στην ανάλυση δεδομένων και στην ασφαλιστική αγορά. Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μεγάλο μέρος των μαθημάτων της Ένωσης Αναλογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου, με σκοπό να λάβει την πιστοποίηση του Αναλογιστή.

Της αρέσουν ο χορός, τα ταξίδια ενώ απολαμβάνει την εθελοντική εργασία.

Νικολέτα Φωτοπούλου

Sales Associate

Η Νικολέτα έχει τη θέση της Sales Associate και οι αρμοδιότητες της περιέχουν την υποστήριξη πωλήσεων και την εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών.

Είναι απόφοιτος Λυκείου με 8ετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και ικανότητες στην επίλυση προβλημάτων και στην παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, γνωρίζει αγγλικά ενώ στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να γυμνάζεται.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Ηρώ έχει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου & Συμβούλου Αναλογιστή της RiAct. Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διαχείρισης κινδύνων, της Αναλογιστικής Επιστήμης, του Εσωτερικού Ελέγχου και της Συμμόρφωσης για ασφαλιστικές εταιρείες με άριστη γνώση του πλαισίου Solvency II (Ν. 4364/2016).

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας ενώ για τέσσερα (4) συναπτά έτη ήταν Επικεφαλής Αναλογιστής της KPMG Σύμβουλοι Α.Ε. Έχει ελέγξει την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών που λειτουργούν στην Ελλάδα, ενώ υπογράφει αναλογιστικές μελέτες για τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, ορισμένες εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Έχει σπουδάσει Στατιστική, Αναλογιστικά & Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Στατιστικές Μεθόδους στη Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι πιστοποιημένη Διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπλέον είναι πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (Certified Internal Auditor-CIA) και κάτοχος αδείας Λογιστή Α’ τάξης.

Όταν δε σχεδιάζει τη στρατηγική της RiAct της αρέσει να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα δύο της κατοικίδια και να οδηγεί τις χωμάτινες μοτοσυκλέτες της.

Για εμάς δεν είναι η επικεφαλής της ομάδας αλλά η έμπνευση μας.

Ηρώ Κ. Καρανικόλα

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας;
Στείλε μας το Βιογραφικό σου και αν υπάρχει διαθέσιμη θέση θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.